+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Binnenvuurwerk

Zowel buiten- als binnen evenementen, worden tegenwoordig steeds spectaculairder door het gebruik van theatereffecten. Het gebruik van binnenvuurwerk (ook wel pyrotechnische effecten) in combinatie met special effects zal uw publiek meenemen in uw show, emoties los maken en versteld doen staan.

Een show met binnenvuurwerk is prima geschikt voor speciale gelegenheden als bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten, indoor evenementen, concerten, dance-evenementen en render reveal party’s. Maar ook bij productpresentaties, modeshows en sfeeracties in stadions kan binnenvuurwerk net dat beetje extra aandacht geven.

binnenvuurwerk
binnenvuurwerk fonteinen

Spectaculaire effecten voor elke binnen evenement!

Het team van Fuego Elements heeft door ervaring en enthousiasme en alle op voorraad zijnde artikelen, de mogelijkheid om elk binnen evenement tot een groot spektakel te maken. Door de geringe veiligheidsafstanden waar binnen vuurwerk (PSE) aan moet voldoen is, het mogelijk om spectaculaire effecten toe te passen op een veiligheidsafstand van 1 meter tot het publiek.

Wij gebruiken in onze binnenvuurwerkshows enkel hoogwaardige CE goedgekeurde kwaliteitsproducten die aan de strengste veiligheidseisen voldoet. De producten geven een geringe hoeveelheid rook en zijn niet schadelijk voor het publiek.

Mogelijkheden binnenvuurwerk!

Onderstaande binnenvuurwerk producten worden veel gebruikt bij binnen evenementen gebruikt. Deze producten hebben een geringe rookproductie en zijn niet schadelijk voor het publiek.

  • Vuurwerk fonteinen variërend van 1 tot wel 15 meter hoog.
  • Bengaalse fakkels.
  • Kometen (gekleurde licht kogels) met of zonder staart, in diverse hoogtes.
  • Watervallen (vallende vuur regen met fonteinen).
  • Mines (korte vuurwerk uitspatting) in diverse kleuren en hoogtes mogelijk.
  • Strobes (felle lichtflitsen) in diverse kleuren mogelijk.
  • Loud/flash reports (harde knallen met lichtflits).
Tifo vuurwerk

Belangrijke informatie vuurwerkshows

In veel gevallen volstaat het indienen van een ontbrandingsmelding voor het organiseren van een binnen evenement met PSE (binnenvuurwerk).
Deze melding moet door ons minimaal 14 dagen voorafgaand aan het evenement ingediend worden. Bij grote indoor producties is een ontbrandingsvergunning nodig, de aanvraag hiervan duurt 14 weken. Neem daarom tijdig contact met ons op.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…