+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Bruiloft vuurwerk

Uw bruiloftsfeest wordt pas een echt feest, wanneer het wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Fuego Elements staat garant voor een prachtig bruiloft vuurwerk waar u en uw gasten nog lang aan herinnerd zullen worden.

Een bruiloft is een dag overladen met emotie en geluk. In samenspraak met u gaan wij proberen deze emoties zoveel mogelijk te laten terugbrengen in de vuurwerkshow.

Geen enkele bruiloft is hetzelfde, dat beseffen wij ons al te goed. Wij willen voor iedere bruiloft dan ook uniek uitpakken en mee werken aan de mooiste dag uit uw leven.

Bruiloftvuurwerk

Wij staan garant voor een prachtig bruiloft vuurwerk!

Bruiloftsvuurwerk

Met professioneel vuurwerk op uw bruiloft zorgt u voor net dat stukje extra! Of het nu een verrassende binnenkomer is of een fantastische afsluiting. Deze dag maak je compleet met de tot in de perfectie op maat gemaakte vuurwerk mogelijkheden van Fuego Elements!

Wilt u vuurwerk op uw bruiloft? Dan bent u aangewezen op een pyrotechnisch bedrijf. Alleen deze bedrijven hebben een landelijke vergunning om het gehele jaar door vuurwerk te ontbranden.
Fuego Elements is een gespecialiseerd bedrijf welke het gehele jaar door prachtige bruiloftvuurwerken mag verzorgen.

Bruiloft binnenvuurwerk

Naast een buiten vuurwerkshow ter afsluiting van u bruiloft, verzorgen wij ook vuurwerk voor binnen locaties (ook wel theater vuurwerk), bijvoorbeeld bij de openingsdans of het aansnijden van de bruidstaart.

Het team van Fuego Elements heeft door ervaring, enthousiasme en alle op voorraad zijnde artikelen en toebehoren, de mogelijkheid om ook elke bruiloft binnen locatie tot een groot spektakel te maken.

Door de geringe veiligheidsafstanden waar binnen vuurwerk (pyrotechnische speciale effecten) aan moet voldoen, is het al mogelijk om spectaculaire effecten toe te passen op een veiligheidsafstand van 0,5 meter tot het publiek.

Bruiloft binnenvuurwerk

Belangrijke informatie bruiloft vuurwerk

Om u zoveel mogelijk zorgen op deze feestelijke dag te ontnemen, regelen wij alle benodigde vergunningen, bouwen wij de vuurwerkshow op en nemen wij na afloop het afgeschoten vuurwerk weer mee terug. Zo kunt u zorgeloos van de trouwdag genieten!

Als vuurwerk op de (trouw)locatie toegestaan is, dient u rekening te houden met een minimale vergunningsaanvraag van 14 dagen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…