+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Co2 effecten

Bij een spectaculair evenement kunnen special effects (SFX) tegenwoordig niet meer ontbreken. Daarom bieden wij u vele mogelijkheden. Kiest u voor confetti of streamer kanonnen of voor onze unieke podium vlammen om uw evenement compleet te maken? Iets wat uiteraard echter niet mag ontbreken zijn Co2 effecten.

Dit effect is tegenwoordig niet meer weg te denken in clubs, discotheken, festivals en andere uitgaansgelegenheden. En dat is ook niet voor niets: Co2 jets zorgen voor een spectaculair effect.

Co2 is een vloeibaar gas, dat niet brandbaar of explosief is, welke een imposante sissende witte rookpluim geeft tot wel 20 meter hoog en gelijk weer weg trekt.

Co2 jets

Met Co2 maken uw evenement sensationeel!

Co2 effecten indoor

Co2 effecten zijn geschikt om een evenement nog spectaculairder te maken. Tijdens het evenement worden er een of meerdere Co2 jets aangesloten op flessen vloeibare Co2. Op een speciaal moment tijdens het evenement kunt u het effect inschakelen. Binnen no-time schieten de systemen een pluim van hagelwitte rook de zaal in. Het gaat snel en met volle kracht. Dit zal gegarandeerd voor verrassende reacties zorgen.

Door de ervaringen van ons team kunnen wij de Co2 jets van de grond omhoog laten spuiten, maar ook van boven naar beneden en van links naar rechts. Deze krachtige imposante snelle rookshow zal door het publiek enthousiast onthaald worden.

Co2 is uiterst veilig en toe te passen in combinatie met vele andere effecten!

Met onze ervaring en de beschikking over de modernste Co2 effecten en besturingen, kunnen wij enorme Co2 shows verzorgen. Vele varanten en combinaties zijn hierin uiteraard mogelijk.

Onze Co2 systemen kunnen computer gestuurd synchroon op elk willekeurige muziek ingezet worden. Ook in combinatie met licht, laser, vuurwerk en andere special effects zijn de Co2 effecten adembenemend.

De Co2 jets zijn professioneel getest, uiterst veilig en zijn te leveren in combinatie met Co2 cilinders in diverse maten afhankelijk van de tijdsduur en verbruik tijdens het evenement. Voor het toepassen van Co2 effecten is geen vergunning vereist en kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…