+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Confetti | streamers

Confetti en Streamers worden steeds vaker toegepast tijdens evenementen. Het is een traditioneel vrolijk en sfeer verhogend effect wat gebruikt wordt om de feeststemming te verhogen. Verder is het een goed alternatief als de ruimte beperkt is voor vuurwerk of wanneer er geen tijd meer is om een vuurwerk vergunning aan te vragen.

Beide effecten zijn te verkrijgen in enorm veel kleuren, maten en vormen. Zowel de slingers als de snippers zijn onbrandbaar, kleurecht, recyclebaar EN worden gezien als de nieuwe sensatie van deze eeuw.

Deze kleurrijke effecten worden veel toepasbaar in presentaties, openingen/sluitingen, concerten, (dance) evenementen, festivals of andere speciale gelegenheden.

Confetti festival

Een opening, bruiloft of evenement? Met confetti wordt het pas echt een kleurrijk feest!

Streamers festival

Streamers zijn opgerolde papierlinten (slingers) van confetti papier. Deze rollen in de lucht uit en kunnen afhankelijk van de afvuur techniek een afstand bereiken tot wel 40 meter! Streamers gebruiken in combinatie met het CO2 effect geeft een nog groter spektakel tijdens uw evenement.

Wij beschikken over diverse confetti en streamer shooters waardoor er voor praktisch elke gelegenheid (binnen en buiten) wel gebruik gemaakt kan worden van deze effecten.

Confetti en streamers in diverse soorten

Alle soorten zijn te leveren in diverse kleuren en maten. Vooral de moderne fluorescerende tinten zorgen voor een waanzinnige kleurensymfonie.

Nieuw in ons assortiment is de UV uitvoering, deze confetti licht op in combinatie met black light lampen. 

Alle producten hebben een CE keurmerk en voldoen aan de laatste veiligheidsnormen. Zo kan er tijdens het confetti schiet moment ook gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld podiumvlammen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…