+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Festival vuurwerk

Op de meest spectaculaire manier een festival invullen en-/ of af te sluiten is natuurlijk met een op maat gemaakte festival vuurwerk van Fuego Elements.

Bezoekers zullen nog lang herinnerd worden aan uw festival waar de kleurrijke confetti en serpentine slingers naar beneden dwarrelden, ‘s avonds de vlameffecten op de beat van de muziek het podium deden verlichten en natuurlijk als afsluiting die fantastische vuurwerk eindshow, waarbij het vuurwerk aan alle kanten van de stage de lucht deed vullen.

Wij gebruiken in onze shows enkel CE goedgekeurd kwaliteitsvuurwerk dat aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Dit alles zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor een uiterst veilige vuurwerkshow!

Festivalvuurwerk

Festival vuurwerk met passie en emotie!

Professioneel vuurwerk

Fuego Elements heeft een ruimschootse ervaring met het verzorgen van special effects en vuurwerkshows voor diverse festival organisaties in binnen en buitenland. Onze gecertificeerde specialisten verzorgen uw show met veel passie waarbij eigenlijk niets gek genoeg is!

Vuurwerkshow op tijdcode!

Een festival vuurwerkshow speciaal op tijdcode zorgt voor een perfecte timing tussen het geluid en de effecten tijdens de eindshow van uw festival.

Fuego Elements maakt bij het tot ontbranding brengen van het vuurwerk gebruik van elektronische ontstekers en een geavanceerd computersysteem. Hierdoor kunnen de verschillende vuurwerkeffecten precies getimed worden op de muziek en video effecten.

Onze technische specialisten kunnen in samenwerking met uw sound en video specialisten een perfect getimede show neerzetten.

Bruiloft binnenvuurwerk

Belangrijke informatie festival vuurwerk

De aanvraag van een vergunning is afhankelijk van de hoeveelheid vuurwerk welke tijdens de show ingezet wordt. Bij het inzetten tot 200 kg vuurwerk duurt de aanvraag 14 dagen en bij vuurwerkshow met meer dan 200 kg vuurwerk duurt deze 14 weken. Graag verzoeken wij u hiermee rekening te houden!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…