+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Geluidsarm vuurwerk

Een vuurwerkshow in uw event is natuurlijk geweldig en spectaculair maar hoeft niet altijd gepaard te gaan met harde knallen. We zien dat vuurwerkshows met geluidsarm vuurwerk steeds vaker voorkomen.

In het originele vuurwerk krijg je een luide knal veroorzaakt door de uitspatting van de lading in de lucht, ook wel de ‘break’ genoemd. Deze lading zorgt ervoor dat het stuk vuurwerk wat omhoog schiet uit elkaar spat in een effect.

In geluidsarm vuurwerk onstaat het meeste geluid bij het vertrekpunt van de lading uit het het product. Het volume is vergelijkbaar met het geluid wat geproduceerd wordt door een stofuziger, een voorbijrijdende vrachtwagen, of een juichend persoon. Aangezien zowel mens en dier vaak aan dit volume geluid gewend zijn zal dit niet tot paniek situaties lijden.

Geluidsarm vuurwerk

Spectaculair vuurwerk hoeft niet altijd gepaard met harde knallen.

Geluidsarm vuurwerk

Special voor locaties waar verstoring door geluidsoverlast het lastig maakt om een traditioneel vuurwerkshow neer te zetten, hebben wij samen met onze partners en onze Chinese en Spaanse producenten geluidsarm vuurwerk ontwikkelt.

Deze vuurwerkartikelen bevatten geen break ladingen wat de luide knal in de lucht verzorg, maar hebben toch een diversiteit aan spectaculaire effecten. Doordat dit vuurwerk geluidsarm is, is dit vaak prettiger voor mens en milieu.

Geluidsarm vuurwerk geweldig in combinatie met muziek

Een vuurwerkshow enkel met geluidsarm vuurwerk is niet bepaald een spektakel. Het vuurwerk komt het beste tot zijn recht wanneer het wordt ondersteund door muziek, maar ook eventueel met lasers of special effects zoals vlammen.

De muziek zal namelijk de show als het ware lijden en de lasers bieden afwisseling in de show daar enkel geluidsarme vuurwerkeffecten niet heel veel zeggen.

Fuego Elements heeft de mogelijkheid om naast het geluidsarme vuurwerkshows ook de muzikale ondersteuning als RGB lasers aan te bieden.

geluidsarmvuurwerk

Belangrijke informatie geluidsarme vuurwerkshow

De aanvraag van een vergunning duurt minimaal 14 dagen voor geluidsarme vuurwerkshow. Graag verzoeken wij u hiermee rekening te houden met uw aanvraag!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…