+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Referenties

Al 10 jaar verzorgen wij in december de jaarlijkse vuurwerkdemonstratie voor tuincentrum Vechtweelde, dat in de december maand omgetoverd wordt tot Vuurwerk Vechtweelde. Deze succesvolle demo wordt ieder jaar afgesloten met een fantastische finale welke op muziek geschoten wordt! Verder ondersteunen onze pyrotechnici tijdens de landelijke verkoopdagen het verkoopteam, hier geven geven zij advies over de producten en het veilig afsteken van vuurwerk in de straat.

Tijdens het Internationaal vuurwerk festival in Scheveningen verzorgde wij in samenwerking met RedWire de vuurwerkshow voor landenteam China. Het thema bestond voornamelijk uit veel kleur, opbouwende lagen naar een knallende finale. En of dat gelukt is, China is met deze daverende spektakelshow uiteindelijk 3e geworden.

Voor een bruidspaar in Soest hebben wij een bruiloftsvuurwerk op maat ontworpen. Het doel was een kleurrijke show met een knallend gouden finale. Door het inzetten van semi-professioneel vuurwerk is dat meer dan gelukt! Het bruidspaar en de gasten hadden deze fantastische dag niet beter kunnen afsluiten.

Het gehele jaar door verzorgen wij voor voetbalclubs in de Nederlandse Eredivisie en 2e Divisie diverse sfeeracties. Van laatste training voorafgaand van een belangrijke wedstrijd of voorafgaand aan de opkomst. Tijdens de wedstrijd van FC Utrecht tegen FC Emmen verzorgde wij een spectaculaire spelersopkomst door het toepassen van theatervuurwerk.

Afbeeldingen en video’s met dank aan Freak Pyromaniacs.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…