+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Vlam effecten

Vlam effecten zijn een waar spektakel op uw evenement! Fuego Elements kan een spectaculaire vlammenshow creëren met een diversiteit aan kleuren, verschillende hoogtes en vormen.

Zowel voor binnen- en buiten evenementen beschikken wij over vlammensystemen, welke vlammen kunnen produceren tussen de 0.5 en 16 meter hoog. Met behulp van onze vlamsystemen kunt u daarom een waar schouwspel creëren.

Speciaal voor openingen, bruiloften of andere aangelegenheden hebben wij vlamschalen beschikbaar die net dat beetje extra sfeer geven bij bijvoorbeeld de aanloop route naar de feestlocatie.

Stageflames
podiumvlammen

Vlammen geven een waar spectakel op uw evenement!

Het vlammenspektakel dat onze deskundigen in samenspraak met u kan uitvoeren is werkelijk eindeloos. Al onze vlamsystemen kunnen via DMX aangestuurd worden en wij bieden zelfs de mogelijkheid om het spektakel synschroon op muziek te laten verlopen of als ondersteuning bij de vuurwerkshow.

Wij beschikken over de laatste nieuwe vlamsystemen in de markt die naast de traditionele vuurballen ook in diverse richtingen kunnen spuwen en zelfs in meedere kleuren.

Veiligheid vlamsystemen

Wij maken enkel gebruik van gecertificeerde vlammensystemen van de fabrikanten MagicFX, Explo en Showven. Deze apparatuur zijn voorzien van diverse veiligheidssystemen zodat deze vrijwel in elke situatie of omgeving gebruikt kan worden.

Voor het gebruik van vlamsystemen is over het algemeen geen vergunning nodig, echter is het verstandig om altijd met de locatie beheerder overleg te plegen met betrekking tot het gebruik van deze systemen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…