+31 (0) 6 29 051 455 info@evenementenvuurwerk.nl

Vuurwerkshows

Met een ruime ervaring en vele vuurwerkshows per jaar mag Fuego Elements zich een specialist op vuurwerkgebied noemen. Fuego Elements verzorgt vuurwerkshows bij onder andere diverse (bedrijfs)openingen, bruiloften, (dance)evenementen en festivals. Vuurwerkshows zijn al mogelijk met een veiligheidsafstand van 16 meter tot het publiek.

Al onze vuurwerken worden elektronisch ontstoken met ervaren en zeer deskundige gecertificeerde specialisten. Verder gebruiken wij in onze shows enkel CE goedgekeurd kwaliteitsvuurwerk dat aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Dit alles zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor een uiterst veilige vuurwerkshow!

professioneelvuurwerk
Festivalvuurwerk

Elke vuurwerkshow is voor ons uniek!

Voor ons is elke vuurwerkshow uniek en is naar uw wensen in te vullen. Fuego Elements onderscheidt zich door zijn exclusiviteit en creativiteit in zowel kleine als in grote vuurwerkshows.

Door ons geavanceerd computersysteem hebben wij ook de mogelijkheid om het vuurwerk op muziek synchroon te laten afvuren. Ook vuurwerk bij daglicht of geluidsarm vuurwerk is mogelijk.

Wij nemen de organisatie uit u handen!

Wilt u vuurwerk bij uw evenement? Dan bent u aangewezen op een pyrotechnisch bedrijf. Alleen deze bedrijven hebben een landelijke vergunning om het gehele jaar door vuurwerk te ontbranden. Fuego Elements is een gespecialiseerd bedrijf welke het gehele jaar door prachtige vuurwerken mag verzorgen.

Wij nemen de organisatie van u over. We regelen de benodigde vergunningen, bouwen de show op, ontbranden het vuurwerk en nemen na afloop natuurlijk het afgeschoten vuurwerk weer mee terug.

Om een indruk te krijgen van onze vuurwerkshows kunt u terecht op onze referentie pagina.

vuurwerkshow semiprof

Belangrijke informatie vuurwerkshows

De aanvraag van een vergunning duurt minimaal 14 weken voor grote evenementen en 14 dagen voor normale evenementen of binnenproducties. Graag verzoeken wij u hiermee rekening te houden met uw aanvraag!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…